Samoplačniški ultrazvok v Ljubljani | Ultralab logo Meni

Aktualno

Spanje - premalo izkoriščena supermoč

Matthew Walker je s svojimi raziskavami prinesel globlje razumevanje ključne vloge spanja v našem življenju. Njegova dela poudarjajo, kako spanje vpliva na naše čustveno in fizično zdravje, kognitivne funkcije, ustvarjalnost, športno zmogljivost in celo na tveganje za razvoj nevrodegenerativnih bolezni.

Preberite več

Telesna vadba v zrelih letih

Gibanje je pomembno v vseh življenjskih obdobjih.

Preberite več

Nevroznanstvenica o možganih v menopavzi

Dr. Lisa Mosconi, profesorica nevroznanosti preučuje vpliv hormonskih sprememb na možgane žensk, še posebej v obdobju menopavze.

Preberite več

Kako prepoznamo težave s ščitnico?

Hitro, nerazložljivo pridobivanje ali izguba teže je eden izmed pogostih simptomov motnje delovanja ščitnice.

Preberite več

Spletno naročanje in vprašanja

Za vsa vprašanja in naročanje smo na voljo po telefonu 041 347 444, po e-pošti info@ultralab.si ali enostavno izpolnite spodnji obrazec.

Ambulanta je samoplačniška - z napotnico lahko pridete, če imate z zavarovalnico Generali sklenjeno zavarovanje specialisti ali Paket Športnik.

Vnesite vaše Ime
Vnesite datum rojstva
Vnesite veljaven e-poštni naslov
Vnesite vaš naslov
Vnesite vašo kontaktno številko
Vnesite vaše sporočilo

Obrazec je namenjen zgolj naročilu na pregled ter določitvi termina, zato prosimo, da v polje, namenjeno za sporočilo ne vpisujete podatkov o zdravstvenih težavah oz. preteklih diagnozah. V primeru, da se na vaše naročilo ne odzovemo v roku treh delovnih dni od trenutka posredovanja sporočila, prosimo, da za prost termin uporabite kontaktno telefonsko številko oz. e-poštni naslov.

38463

Vnesite naključno številko